LA MER online shop wedding dresses
31 день

LA MER - український бренд весільних суконь який зроблений вручну.
Наша тканина та фасон, підкреслюють легкість та невимушеність сукні на наречених. Вигини плаття нагадують хвилі моря та води. Унікальний дизайн та любов'ю та кожної клієнтки.

Про проект:

LA MER - український бренд весільних суконь де кожна сукня підкреслює легкість та невимушеність сукні на наречених. Вигини плаття нагадують хвилі моря та води. Унікальний дизайн зроблений вручну з та любов'ю та кожної клієнтки.

Цілі:

LA MER - молодий український бренд весільних суконь який лише починає роботу на ринку тому основною задачею дизайнера було зробити сайт легким у користуванні, сучасним, викликати довіру покупця та проаналізувати вимоги ринку весільних суконь.

Проблеми:

Ми упростили дизайн та зробили його простим та одночас сучасним. Покупка сукні на сайті максимально зрозуміла, також ми звертаємо увагу на вподобання наших покупців і пропонуємо їм схожі плаття та онлайн розсилку новин.
Ми пропонуємо варіант не лише замовити сукню онлайн, а й прийти в салон, приміряти та забрати її самостійно. Таким чином ми викликали довіру клієнта.

www.behance.net
LA MER online shop wedding dresses изображение 1

LA MER online shop wedding dresses изображение 2

LA MER online shop wedding dresses изображение 3

LA MER online shop wedding dresses изображение 4

LA MER online shop wedding dresses изображение 5

LA MER online shop wedding dresses изображение 6

LA MER online shop wedding dresses изображение 7

Робота додана: 07.07.22

Вгору