Рерайт - мікрочип Neuralink
1 годину

Зомбування людей, або що ви знаєте про новий проект Ілона Маска – мікрочип Neuralink?
Вже у 2022 році можуть розпочатися випробування на людях мікрочипів інтерфейсу мозок-комп’ютер, які проводитиме технологічна компанія Ілона Маска – Neuralink. То виходить, що страшний сон «прихильників вакцини» скоро перетвориться в реальність? Одні з таких пишуть: «Світові компанії тепер контролюватимуть наше життя…Всі ці «біли гейтси» та «ілони маски» просто віщують початок апокаліпсису… Моліться, люди, доки не пізно!», «Ми просто як дослідні пацюки…Це якийсь геноцид…». Надіємось, що то написано жартома…
Та всупереч всім передбаченням так званих «експертів», ці розробки мікрочипів не для поширення швидкісної 5G-мережі, керування людьми і тому подібне. Вони призначені для більш реальних цілей. Як каже сам Ілон Маск, розробки Neuralink повинні полегшити життя людей, що мають певні проблеми зі здоров’ям, наприклад, повернення рухової діяльністі в паралізованих людей, або ж приведення в порядок гормональний фон людей, що мають депресивний стан і, навіть, відновлення зору.
«Не буду завчасно обнадіювати, та все ж думаю, що можливість Neuralink у покращенні функціонування тіла людини, приміром, яка має проблеми зі спинним мозком, може стати реальною», - зазначає Ілон Маск у своїй промові на саміті CEO Council Conference, що був влаштований The Wall Street Journal.
Тепер Neuralink залишається лише отримати схвалення щодо належної якості медикаментів та харчових продуктів від відповідних фахівців, що оперують санітарним наглядом, а також дозволу всіх цих дій американським державним регулятором. Та Маск каже, що Neuralink має значно вищі стандарти відносно імплантації чипу, ніж ті, що зазначені регулятором.

Рерайт - мікрочип Neuralink изображение 1

Робота додана: 04.05.22

Вгору