Online платформа Efir Cards

Efir Cards - це онлайн-платформа, яка допоможе бізнесу запускати прибуткові та керовані програми лояльності. У Efir Cards компаніям доступне створення віртуальних карт знижок по одному з 4-х шаблонів. Після отримання такої карти клієнт зможе додати її в Google Pay або Apple Wallet і використовувати при оплаті товарів і послуг прямо зі свого смартфона.

Efir Cards дає можливість організувати практично будь-яку програму лояльності через випуск спеціальних віртуальних карток:
- Знижкові.
- Знижкові із накопиченням.
- Кешбек-карт.
- Карта зі штампом.
Після оформлення картки клієнт отримує доступ до бонусів та знижок у своєму смартфоні, а компанія – базу постійних клієнтів, яку можна «прогрівати», мотивувати та розширювати. Для подальшої роботи з базою клієнтів у Efir є вбудований функціонал розсилок: push-повідомлень, Telegram та E-mail-повідомлень.

Використовуючи Efir Cards, бізнес не просто переводить програми лояльності до цифрового формату, але також отримує ефективні інструменти для їхнього контролю та управління. Усі дані збираються системою автоматично та оновлюються в режимі реального часу. Відповідно ви завжди знатимете, скільки і яких знижкових карток оформлено, який на них залишок бонусних коштів або встановлений відсоток знижок, кількість транзакцій та їх суми. Використовуючи ці дані, ви зможете покращити взаємини з клієнтами та вибудовувати більш ефективні стратегії розвитку бізнесу.

avada-media.ua
Online платформа Efir Cards изображение 1

Робота додана: 10.10.23, змінена: 30.11.23

Вгору