Наша команда досвідчених фахівців SEObanda використовує свій професіональний досвід для надання широкого спектру послуг, розкриваючи весь потенціал лінкбілдингу, включаючи:

-Аналіз посилального профілю конкурентів
Ми аналізуємо посилання основних конкурентів, щоб визначити можливості побудови посилань, які можна використовувати для вашого веб-сайту.

-Складання анкор-листа
Складання анкор-листа включає створення списку ключових анкорних текстів для посилань на вашому сайті. Анкор-лист допомагає оптимізувати вашу стратегію посилань та покращити SEO результати, забезпечуючи правильні ключові слова та фрази для посилань.

-Складання ТЗ для написання гест-постів
Нашою метою в розробці технічного завдання (ТЗ) для написання гостьових постів є створення чітких вказівок і вимог для авторів гостьових постів, щоб забезпечити високу якість та відповідність контенту цілям бізнесу чи веб-сайту.

-Аналіз та підбір доменів-донорів
Ми допомагаємо вибрати веб-домени, які найкраще відповідають вашим потребам та сприяють покращенню вашої інтернет-присутності.

-Аутріч
Аутріч полягає у професійному встановленні зв’язків з іншими веб-сайтами з метою отримання зворотних посилань на ваш сайт. Ми ефективно взаємодіємо з іншими веб-ресурсами, пропонуючи їм можливість розміщення посилань на ваш сайт, що сприяє підвищенню його видимості та позиціонування у пошукових системах.

-Крауд-маркетинг
Послуги крауд маркетингу передбачають не тільки дослідження сайтів, а й аналіз цільової аудиторії. Це непомітне просування товарів, послуг, брендів і контенту для певної цільової аудиторії шляхом публікації рекомендаційних коментарів із посиланнями на натовп.

-Пошук та підбір доменів-донорів на біржах посилань
Ми допомагаємо знайти надійні та впливові домени для покращення посилань на ваш сайт, що сприяє підвищенню його авторитету та видимості у пошукових системах.

Робота додана: 07.08.24

Вгору