Лендінг для забудовника
1 місяць

1.Задачі поставлені замовником.
Розробка лендінгу під окремий житловий комплекс компанії. Авторський дизайн, який якісно відрізнить сайт від сірої маси мільйонів сайтів та дотримання загального стилю компанії. Зручна панель адміністрування сайту, яка дозволить навіть недосвідченому інтернет-користувачеві редагувати всі інформаційні розділи сайту. Базова SEO-оптимізація сайту, яка дозволить знайти сайт в пошукових системах та збільшення кількості відвідувачів та продаж саме через сайт на який запускається контекстна та таргетована реклама.
Гарантійне обслуговування веб-сайту.
2.Учасники проєкту.
Дизайнер, верстальник, копірайтер, контент-мейкер, маркетологи.
3.Категорія сайту.
Лендінг
4.Опис проєкту.
Будівельна компанія IDM group, співпрацює працює з нами довготривалий період. Цього разу була поставлена задача розробити лендінг, під окремий житловий комплекс WEST TOWERS, який повинен збільшити кількість відвідувань та продаж саме через сайт. Наша команда виконала всі побажання клієнта. Були підібрані та погоджені кольорові комбінації, вибраний шрифт, складений порядок виведення блоків і компонування текстових елементів. Важливим для замовника дотримуватись фірмового стилю компанії, але при цьому розробити сайт, який буде відрізнятись від сайтів конкурентів цікавим та індивідуальним дизайном. Розроблена базова SEO-оптимізація, налаштована контекстна реклама в гуглі та таргетована реклама в соціальних мережах на залучення цільового трафіку і створення інформаційного охоплення та залучення нових потенційних покупців.
5.Функціонал сайту.
Зручний функціонал сайту, який розрахований на різні вікові категорії відвідувачів. На сайті містяться декілька форм зворотного зв'язку, де відвідувачі можуть залишити свої контактні дані, а також контактна інформація для зв`язку з відділом продаж. Посилання на профілі соціальних мереж компанії та карта з місцем знаходження. На сайті міститься розділ з плануванням квартир, які пропонує будівельна компанія, а також фотогалерея, де відвідувачі можуть ознайомитись з проєктом.

westtowers.com.ua
Лендінг для забудовника изображение 1

Робота додана: 07.06.22

Вгору