Прописи для дітей 3-4 років

Завдяки своїй пізнавальній активності та надмірній цікавості малюк поступово пізнає світ. Коли дитині виповнюється три-чотири роки, вона вже має певний запас знань. Для того, щоб ці пізнання не залишилися на однаковому рівні, з малюком потрібно постійно займатися. Зазвичай заняття з дитиною потребують від дорослих неабиякого терпіння й кмітливості, бо маленькі непосиди перебувають в постійному русі. В цьому віці дитині дуже подобається спільна гра з дорослим. Використовуючи дану вікову особливість, можна повернути любов до гри у потрібне русло.
На допомогу батькам та вихователям прийшли відомі автори дитячої літератури, які створили низку корисних посібників для малечі.
Вже доведено, що від розвитку дрібної моторики дитини залежить не тільки її фізичний, а й інтелектуальний та мовленнєвий розвиток. Тому заняттям з даного виду діяльності треба приділяти особливу увагу. Прописи для дітей 3 років стануть улюбленим зошитом вашого малюка. Всі завдання побудовані у формі гри. Тому дитина із задоволенням їх виконує.

www.bookletka.com
Робота додана: 06.03.16

Вгору