Розробка одно-сторінкового сайту для компанії яка займається встановленням сонячних панелей

Клієнт звернувся з задачею розробити сайт під ключ, для компанії яка займається встановленням сонячних панелей. Технічне завдання було відсутнє, тому робота розпочалась з нуля.

Для почату було проведено інтерв'ю з клієнтом.
Це дозволило виявити: задачі сайту, переваги самої компанії, усю необхідну інформацію про бізнес, хто цільові клієнти (які в них потреби, побоювання та запитання), які побажання щодо дизайну і т.д.

На основі отриманої інформації було розроблено прототип сайту. На цьому моменті були сформовані усі тексти та уже зрозуміла структура подальшого сайту.

Після затвердження прототипу розпочалась робота над дизайном в Фігмі. Основний колір який використовувався в роботі - був синім, що передавало технологічність та надійність компанії. А сам дизайн реалізований в мінімалізмі.

Після затвердження дизайн-макету залишалось зверсати макет на платформі Тільда. Прив'язати домен, налаштувати форми для прийому заявок, добавити html код.

В результаті отримали готовий сайт, який доносить цінність компанії, інформує по усіх деталях, закриває побоювання та запитання потенційних клієнтів та приносить заявки. Термін реалізації сайту зайняв 14 днів.

building-energy.tilda.ws
Робота додана: 14.11.22

Вгору