99 Math - Таргетована реклама на ринок США
500 1 місяць

Даний проєкт створений для англомовного ринку. Головна задача - це гейміфікувати навчання для школярів і зробити математику привабливою для навчання.
ЦА проєкту - це вчителі загальноосвітніх шкіл (США і Канада), які потребують інструментів для залучення студентів в навчальний процес.

До нас звернулись з проханням зробити аудит рекламного акаунту і оптимізувати рекламні кампанії. Рекламний бюджет - 10 000$.
Спочатку ми провели аналітику акаунту і зрозуміли, що на той момент було вигоряння креативів. Ми оперативно написали ТЗ на основі аналізу власних креативів і найбільш успішних креативів конкурентів (використали сервіс BigSpy).
Також побачили неефективність рекламних кампаній з ретаргетингу, де вартість реєстрації була близько 20$, коли з інши джерел вартість ліда була на рівні 4-4,5$. Ми поаністю вимкнули дані рекламні кампанії.

Тести

Величезний плюс праці з рекламними бюджетами - швидка оптимізації рекламних кампанії, що дозволяє щвести до мінімуму час навчання і тесту ( може сягати 1-2 днів). Ми створили наступні тестові кампанії:
- look like 1%
- look like 2%
- look like 3%
- широкий набір інтересів
- вибраний тільки один інтерес

Як ви гадаєте яка група інтересів зайшла найкраще?

Кампанія де вибраний тільки один інтерес)
З самого початку дана кампанія показувала найгірші результати, але після 3 днів компанія оптимізувалась і показувала вартість реєстрації на рівні 2,2-3$, що являється чудовим показником на ринок США.

99math.com
99 Math - Таргетована реклама на ринок США изображение 1

99 Math - Таргетована реклама на ринок США изображение 2

99 Math - Таргетована реклама на ринок США изображение 3

99 Math - Таргетована реклама на ринок США изображение 4

Робота додана: 10.11.23, змінена: 16.11.23

Вгору