Мови: Українська — рідна,
російська –вільно (С2),
англійська — середній (В1),
польська – розмовний (А2).
Досвід роботи:
«MaxiGroup»
Березень — Листопад 2019 р.
Менеджер з продажів. (Робота з клієнтами, фондова біржа Forex).
Травень 2018– Вересень 2018р.
«Carlsberg Ukraine», м. Київ.
Мікробіолог у виробничій лабораторії пивоварного заводу.
Липень 2017 р. — Лютий 2018 р.
Grupa Producentów Owoców «Polskie Jagody» Sp. z o.o., керівник контролю якості продукції, м.Ольховець, Люблінське воєводство, Польща.
В мої обов’язки входило: організація та контроль процесу виробництва; організація та забезпечення випуску продукції згідно визначених норм; організація дотримання санітарних норм в процесі виробництва; ведення технологічної карти виробничого процесу, документації; введення звідності; проведення контролю якості за вмістом цукру, сухих речовин і інших речовин у продукті; робота з клієнтами, спілкування, надання первинних консультацій; міжнародне співробітництво.
Січень 2015 р. — Серпень 2016 р.
Кав'ярня «Золотий дукат», бармен-баріста, м. Луцьк.
В обов’язки входило: приготування кави, кавових напоїв і різноманітних коктейлів, введення бухгалтерії, обслуговування клієнтів на двох рівнях кав’ярні, приготування легких десертів, розміщення акцій, спеціальних пропозицій і подарунків на карті замовлень, прибирання і дотримування чистоти на робочому місці.
Червень 2013 р. — Жовтень 2013 р.
Пансіонат «Киев», помічник кухаря, м. Євпаторія, АР Крим.
— готувала страви відповідно до технологічних карт;
— обробляла туші і напівтуші на напівфабрикати;
— проводила прибирання, миття та дезинфікування робочого місця.
Піцерія «Теревені», кухар холодного цеху. Обов’язки: приготування салатів, закусок і презентація основних страв до подачі їх відвідувачам; допомога шеф-кухарю у вихідні дні в приготуванні основних страв і піци, м. Луцьк.
Освіта: Вересень 2015 р. — лютий 2019 р.:
Київський Національний Університет Харчових Технологій, факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю, спеціальність: інженер-технолог.
Під час навчання проходила практику по спеціальності, отримала хороші відгуки від керівництва. Приймала участь в студентських організаціях. Здобула диплом бакалавра, захищений на відмінно.
Також закінчила даний університет і здобула червоний диплом магістра з відзнакою.
Вересень 2013 р. — Січень 2015 р.
Волинський коледж Національного Університету Харчових Технологій, факультет: готельно-ресторанна справа, спеціальність: виробництво харчової продукції, професія: технік-технолог, + кухар IV-го розряду.
Професійний розвиток:
Липень-серпень 2019 р.:
Помічник майстра з нарощення волосся.
Березень 2019 р.
Пройшла курс на підвищення кваліфікації «Менеджер з продажів фондової біржі Forex»
Вересень 2016 р. — Вересень 2018 р.:
ПАТ «Луцьк-Фудз», виробнича і технологічна практика за фахом, м. Луцьк
Серпень 2017 р.:
Відвідала курс «Підвищення кваліфікації працівників харчової промисловості», Обша, Польща.
Листопад 2016 р.:
Брала участь у бізнес-тренінгах «Управлінська комунікація і міжнародний бізнес», бізнес-центр ООО «Петровка-центр», м. Київ.
Нагороди і публікації: Нагорода: іменний орден Національного Університету Харчових технологій за високі досягнення у навчанні та вклад у наукову діяльність університету, 2019р.
Публікація: стаття «Дослідження впливу осмотичного зневоднення полуниці на процес сушіння», 2018 р.
Грамота: за участь у 83 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів та студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», 2017 р.
Публікація: стаття «Badanie analitycne traumatyzmu przemysłowego w przedsiębiorstwach mięsnych na Ukrainie», 2015 р.
Публікація: стаття «Kompleks środków automatyzacji zarządzania ochroną pracy dla przedsiębiorstw przemysłu spożywczego», 2015 р.
Технічні вміння: впевнений користувач ПК – знання базових та офісних програм (MsWord, Power Point, MathCad, Visual Studio Code, Adobe Photoshop, мережа Інтернет і т.д.), швидкий набір текстових документів.
Особисті здібності: вміння працювати в стислі терміни, можливість аналізувати великий обсяг інформації, комунікативність і аналітичність, відповідальність, пунктуальність.