Корпоративний сайт для компанії - Eurolek

Клієнт: ПРЕДСТАВНИЦТВО ЄВРОЛЕК ПОЛЬЩА СП.З О.O. розпочало роботу на українському ринку в 2023 році. Цей крок був зроблений головним офісом компанії, який знаходиться в місті Краків. Метою відкриття представництва є просування високоякісних європейських препаратів на український фармацевтичний ринок та розширення співпраці з його ключовими гравцями.
Ринок: Україна, Польща.

Ціль: Оновити cms Wordpress корпоративного сайту (до версії 6.4.1). Розробити сучасний та адаптивний редизайн корпоративного сайту для досягнення поставлених бізнес-цілей та збільшення кількісті продажів.

Рішення: Eurolek - це повнофункціональний корпоративний сайт з комплектом різних рішень, включаючи каталог товарів.

1. Розробка mind map (карта проекту).
2. Cучасний та мінімалістичний UX/UI дизайн.
Використовувалась проста гама з мінімальною кількістю деталей, що дозволило розвантажити сторінки. Різні елементи дизайну: кнопки, категорії, верхня навігаційна панель та інші деталі промальовані з використанням бренд-кольору замовника, що забезпечило цілісне сприйняття корпоративного сайту (включаючи каталог товарів) та його ідентифікацію з брендом.
3. Розробка якісної, адаптивної верстки корпоративного сайту (щоб було якісне відображення сайту з будь-яких пристроїв: ПК, планшет, мобільна версія);
4. На проекті реалізований великий каталог товарів із системою пошуку за назвами, категоріями та можливістю фільтрувати відображення позицій.
5. Картка товару, використовуються акцентні елементи для привернення уваги, щоб одразу захопити та направити відвідувача у потрібному напрямку.
6. Доданий сучасний блог із зручною фільтрацією по хештегах.
7. Перенесення матеріалу зі старого сайту на новий. Наповнення проекту.
8. Базова оптимізація проекту та перенесення на хостинг замовника.

Додатково було розроблено Сайт-візитку з ключовою продукцією компанії: https://hyalo4.eurolek.com.ua/

Сподобався експертний кейс? Тоді вперед – напишіть мені в мессенджер, або залиште заявку на сайті, детально обговоримо ваш проект.

www.eurolek.com.ua
Корпоративний сайт для компанії - Eurolek изображение 1

Корпоративний сайт для компанії - Eurolek изображение 2

Корпоративний сайт для компанії - Eurolek изображение 3

Корпоративний сайт для компанії - Eurolek изображение 4

Корпоративний сайт для компанії - Eurolek изображение 5

Робота додана: 27.12.23

Вгору