За домовленістю
У нас есть текстовая часть и мы бы хотели разместить ее на странице ФБ в виде меняющейся информации.
Ссылка на нашу страничку https://www.facebook.com/dobrynjamoloko/?modal=...
Сам текст ниже:
#розвінчуємоміфи #промолоко
"Все, що нижче 82%, то не натуральне масло" - це оманливе ствердження.
Жирність вершкового масла ніяк не пов'язана з його натуральністю.
Жирність масла свідчить про співвідношення води і молочного жиру в продукті. Чим жирніше масло - тим вище концентрація молочного жиру та менше води.
Згідно з ДСТУ 4399:2005, масло вершкове виробляється лише з коров'ячого молока та продуктів його перероблення (наприклад, вершків) та має наступну класифікацію:
- вершкове масло бутербродне - жирність 61,5-72,4%
- вершкове масло "селянське" - жирність 72,5-79,9%
- вершкове масло "екстра" - жирність 80-85%
- топлене масло (молочний жир) - жирність не менше 99%
Якщо виробник замінює молочний жир рослинним, то цей продукт вже не може називатися маслом вершковим - це спред. І він може бути жирністю і 72%, і 82%.
Якщо ж виробник, виробляючи продукт з заміною молочного жира рослинним, називає цей продукт маслом та не вказує наявність ролиних жирів у складі продукту - то це вже обман.
Як вберегтися від підробок? Купуйте масло перевірених виробників!
В асортименті ТМ Добриня є вершкове масло 72,6% та топлене масло жирністю 99%."
Такого плана публикации планируем делать на постоянной основе, сейчас ищем дизайнера-фрилансера для данного вида работ.