Проект "PORTFOLIO" - це захоплюючий приклад мого творчого бачення та вмінь у веб-розробці. Я створив цей веб-сайт з використанням HTML5, CSS, SASS, Pug та інших сучасних технологій.

Метою цього проекту було створити вражаюче та професійне портфоліо, яке ефективно відображає мої навички та досягнення. Веб-сайт має сучасний та елегантний дизайн, який надихає відвідувачів.

Основною функцією проекту є представлення моїх робіт та проектів, які я розробляв у минулому. Я додав функціонал галереї, щоб відвідувачі могли зручно переглядати мої роботи та деталізовані описи проектів.

Проект "PORTFOLIO" є візитною карткою моїх професійних здібностей та творчого підходу. Я вклав багато зусиль у створення цього веб-сайту, щоб передати свою унікальну особистість та професійну експертизу.

Запрошую вас відвідати мій проект "PORTFOLIO" і поглянути на мої досягнення в області веб-розробки. Відчуйте враження від мого роботи та оцініть мої технічні знання та творчий потенціал. Буду радий співпрацювати з вами над вашими майбутніми проектами!

dramaretskyimaksym.github.io
Проект "PORTFOLIO" изображение 1

Робота додана: 02.06.23

Вгору