Барбершоп Menshall
300 18 місяців

Клієнт
Men's Hall
У серпні 2019 року із запитом на аудит реклами Google Ads до нас звернулася студія чоловічого догляду Men’s Hall, яка займається наданням б’юті послуг для чоловіків у Львові. Студія тільки відкрилася та існувала всього 3 місяці.

Men’s Hall – нестандартний барбершоп у Львів, а ціла студія чоловічого догляду, створена для того, щоб відвідувачі відчували сучасну та спокійну атмосферу, серед повсякденого життя, а також насолоджувалися мінімалістичною філософією з елегантним стилем Men’s Hall!

Завдання
Збільшити кількість записів на послуги через сайт за допомогою налаштування пошукової реклами в Google Ads. Вартість залучення клієнта (заявка) не повинна перевищувати 2 $.

Вихідні дані
Такі результати клієнт отримав за останній місяць, це були кращі результати за 3 місяці

Витрати на рекламу (грн) - 1,736
Заявки з реклами - 86
Вартість заявки (грн) - 20


Проблеми і рішення
1. Проблемою пошукової реклами на той час була мала кількість ключових слів та відсутність структури кампаній, груп оголошень та ключових слів. Це був 2019 рік, тоді найкращий формат налаштування пошукової реклами вважався метод гіпер сегментування ключових слів SKAG-кампанії, мінімум ключових слів на групу оголошень та унікальні оголошення під кожну з цих груп, що ми і зробили (PS. на даний момент такий формат налаштування дає погані результати);

2. Шаблонні оголошення;

3. В контекстній рекламі гугл не використовували ремаркетинг, який не завжди дає прямі конверсії в рекламному кабінеті, однак підігріває аудиторію, яка раніше взаємодіяла з сайтом, та впливає на загальну аналітику сайту, тобто на загальну к-сть конверсій (тут ми описуємо тільки рекламу Google Ads);

4. Ну і стандартна проблема всіх рекламних акаунтів, навіть у 2021 році – мала кількість або відсутність мінус слів, через що клієнти витрачають кошти на нецільовий трафік та отримують меншу к-сть конверсій у підсумку.

Результати через 2 місяці

Витрати на рекламу (грн) - 5,460
Заявки з реклами - 145
Вартість заявки (грн) - 37
Зросла загальна к-сть заявок - 79%

Станом на 2021 рік
З Men’s Hall ми працюємо по сьогоднішній день і навіть нав’язливі конкуренти не розлучили нас

menshall.com.ua
Барбершоп Menshall изображение 1

Барбершоп Menshall изображение 2

Барбершоп Menshall изображение 3

Барбершоп Menshall изображение 4

Барбершоп Menshall изображение 5

Робота додана: 03.09.21

Вгору