У столиці карпатської туристики - Яремче - налічується більш ніж сорок рекреаційних та туристичних закладів, а також приблизно п'ятдесят об'єктів “зеленого” туризму. Це живописне місто на південному-заході Івано-Франківщини, яке розташоване на швидкоплинній ріці Прут.

Слід зазначити, що гуцульський колорит чудово поєднується у Яремче з розвинутою інфраструктурою турцентру. На цьому курорті можуть відпочивати люди всіх вікових категорій у будь-яку пору року. В місті та околицях Ви знайдете безліч варіантів житла різної вартості. Тут є і елітні котеджі, і так звані “студентські варіанти”.

Можна виокремити такі головні цікавинки цього турцентру: водоспад Пробій, стежка Довбуша, дерев’яні церкви XVI-XVIІ ст., вольєри із оленями, кабанами, косулями, а також джерела мінеральних вод.

Окрім вищезгаданих цікавих місцин, Ви можете провести час, вирушивши в похід у гори чи ліс, на екскурсію або катаючись на санках чи лижах (взимку) або квадроциклах, гірських велосипедах чи конях (в інші пори року). Крім того, є змога покращити своє здоров’я у санаторіях.

Робота додана: 07.06.17, змінена: 28.02.21

Вгору