Розробка бізнес – плану на гранти, кредити, інші інвестиції; аналіз фінансово – господарської діяльності; консультування

Допомога в отриманні грантів, кредитів та залученні інвестицій з інших джерел. Зокрема в розробленні бізнес – планів як для фізосіб, що тільки планують започаткувати свій бізнес, так і для діючих юросіб чи ФОП.

Зокрема:
- для отримання з бюджету (єРобота) мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей, грантів на створення або розвиток переробних підприємств;
- для отримання грантів від інших донорів;
- для отримання кредитів та залучення інвестицій з інших джерел.

Аналіз фінансово – господарської діяльності компанії по звітам, регістрам, уставним документам з метою оцінки фінпоказників та шансів отримання грантів, кредитів та інших інвестицій.

Визначення тонких місць та консультування щодо коригування.

Супроводження в процесі подачі заявки та підготовка до співбесіди.

Вартість послуг та терміни виконання визначаються індивідуально на взаємовигідних засадах, при безкоштовній консультації, в залежності від джерел залучення інвестування (гранти, кредити, інше), бажаного запланованого виду діяльності, отримувача (юрлице, ФОП, фізособа), стану фінансового обліку, оперативності зворотної взаємодії та надання вихідних даних.

Укладаємо договір.

25 років досвіду:
- економіка, фінанси, бухгалтерія, управління у виробництві, будівництві, наданні послух, оптовій торгівлі; складання бізнес - планів на отримання кредитів, грантів.

Пишіть Telegram, Viber, дзвоніть +380671713013.
Олена Купрійчук.

Робота додана: 19.05.23

Вгору