Текст для открыток-вкладышей ТМ Гармония укр
40 грн. 2 години

Текст для ТМ "Гармонія" (вироби з льону)
вкладки до товару за серіями

Трипільська іграшка
1.
Як наші пращури оберігали свій дім від недоброго ока, так і ці грайливі іграшки захищатимуть вас.
Традиційний трипільський орнамент осучаснили наші дизайнери. Тож ви тримаєте в руках практичний оберіг для всієї родини, що збереться за вашим столом.

Натуральний льон, нитки найвищої якості.

2.
Трипільці прагнули творчості, єдності всесвіту, гармонії. Тож ми створили серію, яка надихатиме вас саме на такі звершення. Хоча б масштабах найважливішого простору - вашої оселі.

Створено з теплом, із натурального льону та ниток найвищої якості.

Коляда
1.
Енергія від справжніх колядувань вихором змітає сіру буденність. Яскраве вбрання та декорації, чудові пісні та веселий гомін. Відчуваєте? Радість неодмінно переповнить всіх оточуючих.

Створено для незабутніх вражень із натурального льону та ниток найвищої якості.

2.
Кожен дім, куди завітає Коляда, заграє яскравими барвами свята. Бо вже не зупинити цей вихор яскравих кольорів, веселощів та гучних пісень.

Для тієї родини, де знаються на незабутніх святкуваннях. Із натурального льону та ниток найвищої якості

Merry Christmas

1.
На вашому столі переплітаються всі символи Різдва. Листи падуба увічнюють життя, пташка приносить надію. Годинник символізує швидкоплинність буття та нагадує, що свято вже зовсім поруч.

Створено для щасливого Різдва із натурального льону та ниток найвищої якості

2.
Нові покупки та обновки на різдвяні свята – на благополуччя у новому році. Так казали мудрі люди. І мали рацію. Бо щастя в оновленні. Натуральний льон та символічна вишивка стануть вишуканою окрасою різдвяного столу.

Щасливого Різдва!

4. Сніжинки
Наповнюйте дім символами вічності, досконалості та гармонії. Всі вони перед вами, вплетені в вишиті сніжинки. Як їх підхоплює та кружляє віхола, хай так в новому році вас окрилює добробут та щастя!

Створено для затишної зими із натурального льону та ниток найвищої якості.

5. Смак Різдва

Дім наповнюється святковим гомоном та різдвяними ароматами. Готуєте ви 12 пісних страв, або ж декілька традиційних, родинних, не зайвим буде гарно прикрашений стіл. Запам’ятовується настрій. І якщо ви замислили веселі свята - серія “Смак Різдва” ваш ідеальний помічник.

Натуральний льон, нитки найвищої якості.

6.CHRISTMAS STORY
Сміливий виклик буденності із присмаком гарячого шоколаду. Ця серія саме така, не тривіальна. Наші дизайнери та вишивальниці постаралися і створили нагадування про всі різдвяні дива. На вашому столі парує чарівний потяг, який несе подарунки до затишних домівок.

Для вашої родини найвища якість льону та найкращі нитки.

7.Лускунчик
На початку цієї зими ми зустрілися у кіно з Лускунчиком. І дорослі, і діти поринули у чарівний світ. Де відвага, чесність та, звісно, кохання, перемагають найлютіше зло. Майже одночасно з прем'єрою фільму в нас з’явилася ця серія, яка буде чудовим подарунком для кіноманів та поціновувачів казок.

Натуральний льон та нитки найвищої якості роблять вироби Гармонії довговічними.

8. Снігурі

Традиційне зимове поєднання кольорів - білий з червоним. Тож сміливо оселяйте вдома наших снігурів. Вогняна пташка, як її ще називають, миттю додасть енергії. Раніше вважалося доброю прикметою побачити снігура. Це мало принести добру новину або ж кохання очевидцю.

Побачили снігура? Гарна новина: все виготовлено з натурального льону та ниток найвищої якості.

9. Гортензія
Варіант 1

Легка та витончена “Гортензія” наповнить ваш дім свіжими нотками. І щодня надихатиме на творчі звершення. В народі вважають, що квіти Гортензії відганяють нещастя і хвороби. Наші квіти стовідсотково відганяють сум та сіру буденність.

Створено для справжніх чарівниць домашнього затишку із льону та ниток найвищого ґатунку.
.

Варіант2

В народі вважається, що Гортензія відлякує хвороби та нещастя. А ми додаємо до цього ж - наша колекція не залишить сліду від смутку. І точно наповнюватиме домівки коханням, надією й радістю. Що може бути простішим, за створення легкого настрою в інтер'єрі з колекцією “Гортензія”?

Для справжніх чарівниць домашнього затишку із льону та ниток найвищого ґатунку.

Робота додана: 11.07.19, змінена: 28.07.19

Вгору