Дизайн лендінгу продажу електричних панелей опалення UDEN-S

Цей проект — дизайн короткого лендінгу для продажу стильних електричних панелей опалення UDEN-S. Моя мета полягала у створенні лаконічного інтерфейсу в помаранчевому кольорі та стилі UDEN-S, щоб зацікавити клієнтів і стимулювати їх залишити запит на презентацію продуктів та збільшити продажі. Я уникнула зайвих блоків, зосередившись на простому та привабливому дизайні, який привертає увагу до ключових переваг UDEN-S.

Лендінг пропонує огляд 6 видів обігрівачів з характеристиками та ціною, дозволяючи відвідувачам ознайомитися з продуктом більш докладно та здійснити обдуманий вибір.

Заклик до дії є важливим елементом. Він надихає клієнтів залишити запит на замовлення обігрівача, підвищуючи ймовірність їх конвертації в покупці. Блок сертифікатів на сторінці підкреслює надійність та якість продукту, зміцнюючи довіру клієнтів.

Лендінг презентує розгорнутий перелік переваг використання електричних панелей опалення.

Дизайн був розроблений в світлій (основній) та темній версіях, а також враховує зручну візуалізацію на планшетах та мобільних пристроях.

Моя робота надає відвідувачам можливість ознайомитися з продуктом, робить процес вибору простим та зрозумілим, сприяючи залученню клієнтів до подальшої взаємодії та покупки.

www.behance.net
Дизайн лендінгу продажу електричних панелей опалення UDEN-S изображение 1

Робота додана: 10.08.23

Вгору