Статья о товаре "Гамак-кокон"

Якщо ви шукаєте для дитини корисний подарунок – ви звернулись за правильною адресою!

Що таке гамак-кокон

Це різновид розвиваючих м’яких дитячих меблів. Складається гамак з чохла та подушки.Чохол пошито з міцної гіпоалергенної тканини (70% поліестер, 30% бавовна). Такий склад робить чохол зносостійким та легким у догляді. Його легко прати у пральній машині.

Подушку пошито зі 100% бавовни. Вона гарно пропускає повітря і не вбирає неприємні запахи.Наповнювач подушки – кульки холофайберу, 100% поліестер. Це пружний гіпоалергенний матеріал. Подушка довго зберігатиме форму.

Характеристики гамака:

- Висота – 189 см.
- Діаметр подушки – 64 см.
- Максимальне навантаження – 100 кг.
- Вікова категорія – від 3-х до 103-х років.

Для чого потрібен гамак

Підвісний кокон – не лише цікава іграшка, а й корисний тренажер. Ігри у гамаку сприяють розвитку координації рухів, гнучкості, загартовують вестибулярний апарат.

Сам по собі гамак – універсальний атракціон. Це чудове місце, де активний малюк може застосувати свою енергію. В гамаку можна стрибати, перекидатись, гойдатись, залазити зверху, як на канат. Обмежує лише уява малюка:)

Одночасно, це зручне місце, де малюк може усамітнитись. Стінки кокона обіймають малюка з усіх боків, подушка приймай форму тіла дитини – там дуже затишно і спокійно. У гамаку можна мріяти, малювати, читати.

Як доглядати за гамаком

Гамак необхідно прати за температури до 40°С. Щоб випрати гамак, слід розстібнути блискавку, що знаходиться у нижній частині гамака та вийняти подушку.

Подушка й чохол виготовлені з різних матеріалів, тож бажано прати їх окремо.

Сушити у розправленому вигляді подалі від джерел опалення та прямих сонячних променів.

kengu.com.ua
Статья о товаре "Гамак-кокон" изображение 1

Робота додана: 08.12.20

Вгору