Резюме

Шеф-кондитер

Вік: 32 роки

Місто: Київ

Досвід роботи
Співвласник & Шеф-Кондитер
з 08.2018 по 12.2018 (4 місяці)Bon Bar Row ( BBR — гарний барний ряд), Київ (Десертний бар)
Організація роботи, розробка та створення нових рецептур широкої направленості (сучасна класична, вегетаріанська, спортивна, дієтична кухня), пошук, відбір та навчання персоналу, ведення закупки продуктів, підбір техніки, інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів та інше, коли потребує ситуація.
Виконавчий директор & Шеф
з 07.2017 по 04.2018 (9 місяців)Solodkiy, Київ (кондитерська)
розробка та створення нових рецептур, написання техкарт, пошук та навчання персоналу, часткове ведення закупки продуктів та інвентаря, організація робочого процесу, пошук клієнтів
Кондитер
з 05.2017 по 08.2017 (3 місяці)BAO — MODERN CHINESE RESTAURANT & BAR, Київ (ресторан)
Виготовлення сучасних мусових десертів
Кухар
з 01.2017 по 02.2017 (1 місяць)Vapiano, Київ (ресторан)
Приготування десертів, випічки, часткове виконяння обов«язків кухаря холодного процесу
Директор & Шеф-Кондитер
з 03.2015 по 01.2017 (1 рік 10 місяців)Домашня онлайн-кондитерська, Фастів (Кондитерські вироби та хліб на заквасці)
Створення та розробка рецептур, виготовлення тортів, тістечок, цукерок, мафінів, кексів, дріжджового та бездріжджового хліба та іншої випічки на замовлення по класичним, сучасним та авторським рецептурам.

Освіта

Інститут підготовки кадрів промисловості
Повар-кондитер, КиївСередня спеціальна, з 12.2014 по 05.2015 (5 місяців)
Національний педагогічний університет ім. Драгоманова
“Правознавства”, КиївНезакінчена вища, з 09.2008 по 06.2012 (3 роки 9 місяців)
Київський технікум готельного господарства
“Правознавства”, КиївСередня спеціальна, з 09.2005 по 06.2008 (2 роки 9 місяців)
Професійні та інші навички
· Навички роботи з комп’ютеромДосвідчений користувач таких програм: word, excel, internet, outlook.
· Створення десертных рецептур вегетаріанської/веганської кухні (9 років досвіду)Вільно, використовую в даний час.
· Створення десертных рецептур дієтичної (дюкан, кето та ін) кухні (6 років досвіду)Вільно, використовую в даний час.
Знання мов
· Українська ─ вільно
· Російська ─ вільно
· Англійська ─ початковий
Додаткова інформація

Шукаю цікаві проекти де:

1) вільний/гнучкий графік на основі постійного чи тимчасового партнерства;

2) будуть корисні мої знання та навички;

3) цінується індивідуальність та креативність;

4) можна отримати досвід, особистісний та професійний ріст.

Професійні навички та досягнення:

— Ведення декількох кулінарних проектів з нуля;- Розробка меню;

— Створення нових рецептур(частину можна переглянути на: instagram.com/bonny.barrow);

— Підбір та навчання персоналу;

— Облаштування професійної кухні кондитерського цеху та кафе;

— Організація процесу виробництва;

— Проведення майстер класів з вегетаріанської/веганської/дієтичної (кето, дюкан та ін.) випічки та десертів.

Поточний автор кулінарного блога bonnybarrow.com Рецепти­­ для якісного ­­­­життя (на головній сторінці є віджети моїх сторінок в соціальних мережах).

Хобі: йога, фітнес, латиноамериканські танці, кулінарія, велоспорт, пішохідні прогулянки, читання художньої та наукової літератури, відвідування різноманітних майстер-класів та тренінгів.

До роботи відношусь відповідально. Організована, ініціативна, пунктуальна, уважна, наполеглива, не маю шкідливих звичок, швидко навчаюсь новому. Люблю досягати результатів, поєднувати творчу роботу з адміністративною, управлінською.

В обраних у 0 замовників

Вгору