Новорічні свята – невід’ємна частина культурного дозвілля

Новий рік і Різдво – це свята нашого дитинства, тепла і любові. Немає нічого чарівнішого, ніж передноворічні дні і мить, яка приходить одразу після того, як стрілки годинника піднімуться вгору і світ завмре в очікуванні чогось нового і незабутнього.
Керівниками закладів культури була проведена організація змістовного дозвілля для дітей та молоді з привітаннями і врученнями подарунків, проведеннями святкових концертів, в яких приймали участь будинок органної музики. Він презентував відкриття фестивалю «Під різдвяною зіркою» і дарував нам прекрасні мелодії творів Іогана Себастьяна Баха, а ще порадував маленьких хлопчиків і дівчаток захоплюючою новорічною виставою «Чарівні ноти зими». Незабутній різдвяний концерт надав театр опери та балету за участю учнів та вихованців хореографічної школи класичного танцю «Балетні перлинки», а також на радість багатьох глядачів представляв дивовижну виставу «Снігова королева», в завершенні якої зірвав бурхливі оплески.
Новорічні свята – це ковток радості і безтурботності, ти наче поринаєш у світ казок, навіюються дитячі спогади про сімейні застілля та частування смачних страв у колі самих близьких тобі людей. У ці святкові дні ти віриш більш особливо в чудеса здійснення мрій, котрі обов’язково справдяться.
Яскраві барви новорічних свят внесли молодіжні забави та книжкові виставки, організаторами яких стали співробітники бібліотеки. Циклом просвітницьких заходів, таких як комп’ютерно-бібліотечні забавлянки, кулінарні майстер-класи для молоді «Щедрі уроки моєї бабусі», створення літературного кафе «Смачно, просто, апетитно», що ознайомлювали з рецептами приготування їжі, сервіровки столу і до різдвяного посту, і до святкового новорічного столу. Проведенням розважально-пізнавальної програми «Новорічний калейдоскоп» сумлінно виконували співробітники наукової бібліотеки.
Тематичні вечори та святкові концерти, за участі багатьох установ, запам’яталися своєю насиченістю, різнобарв’ям, чимало прекрасних творів мистецтва символізували прославлення України, любов до рідної землі, до її традицій.
Так було проведено близько 400 заходів, спрямованих на культурне збагачення, зростання духовного рівня підростаючого покоління. Завершенням цих неймовірно захоплюючих свят став День Водохрещення і ми натхненні на збагачення та втілення в життя ще більш інноваційно-креативних ідей і розвиток нашої всеосяжної культури, яка на радість всім жила, живе і буде жити упродовж ще багатьох століть!

Новий рік изображение 1

Робота додана: 06.10.16, змінена: 08.10.16

Вгору