Перший проект у житті
600 10 днів

Це був мій перший досвід як Front-end розробника. Тут я навіть і не знав що мене чекає. Потрапив на проект за 4-и дні до дедлайну коли на ньому вже було зроблино майже НІЧОГО. Тому вийшло так що ми його змогли відати клієнту через тиждень після дедлайну.
Вийшло так що людина яка мене позвала на цей проект не знала нічого із Front-end розробки. Тому я як міг у ті маленькі сроки дороблював все. Саме тут є все і зміна теми, і робота з backend, також є адаптація, але через нехватку досвіду вона вийшла не та яку я зараз роблю за декілька годин. Саме цей проект так якщо можна мовити, навчив життю, тому що саме тут я вперше працював із чужим кодом, а також вивчив для себе багато нового. Зараз я вже не роблю такі помилки, але тоді для мене це був максимум, тим паче коли я побачив що там роботи на тиждень а то і більше, а мені сказали що здати треба через 3-4 дні. Також ви зможете помітити там графік який я робив, а також зміна теми але недороблена щоб зміна йшла на увесь сайт.
Саме домен та сам сайт вже не працює тому залишилась леше десь половина нашої роботи на одному сервісі, поссилання на який ви зможете побачити.

figma.gieorghiitsykan.repl.co
Перший проект у житті изображение 1

Перший проект у житті изображение 2

Перший проект у житті изображение 3

Перший проект у житті изображение 4

Перший проект у житті изображение 5

Перший проект у житті изображение 6

Робота додана: 10.05.23

Вгору