Speak&Roll - Онлайн-школа іноземних мов
24000 грн. 4 місяця

ЗАДАЧА
Формування ком’юніті, яке складатиметься з українців, що живуть у Польщі та хочуть постійно прокачувати свої навички польської, щоб влитися в життя у цій країні, тим самим сформувати постійний потік учнів на різні формати навчання. А також зробити повний ребрендинг та повністю змінити подачу інформації у соц.мережах.
РІШЕННЯ
Спочатку ми розробили комплексну digital-стратегію та новий фірмовий стиль з дизайн-системою, які одразу інтегрували на всі майданчики просування (Telegram | Instagram | Facebook | сайт).

Проаналізувавши різні формати подачі контенту, ми дійшли висновку, що в Instagram краще за все аудиторії «залітає» корисний відеоконтент у форматі Reels із засновником школи, а також каруселі з корисними добірками, що знадобляться під час вивчення польської.

Також, у stories ми впровадили інтерактивне спілкування з аудиторією на регулярній основі. Хтось може сказати, що не можна щодня використовувати «тицялки» та інший інтерактив. Але завдяки актуальним темам та гейміфікованій подачі контенту, у нашому випадку це найкращий спосіб виведення аудиторії на спілкування та покупку навчання.

www.instagram.com
Speak&Roll - Онлайн-школа іноземних мов изображение 1

Speak&Roll - Онлайн-школа іноземних мов изображение 2

Speak&Roll - Онлайн-школа іноземних мов изображение 3

Робота додана: 12.07.23

Вгору