Промо-ролик фільму "Фантом"
7 днів

Фільм, який ми створюємо, це сповідь про життя, про любов до людини та до музики, про те, як швидко злет може змінитись на падіння, і якими бувають наслідки категоричності, ідейності та відмови грати за чужими правилами.
“Фантом” - це розповідь про щирий патріотизм, талант, успіх і розчарування. А також про те, як музика може зіштовхнути людей із зовсім різних світів, піднести тебе до небес, а потім в один момент знищити всі надії.
Але це ще історія про жорстокий світ шоубізу, де іноді доводиться зробити важкий вибір між кар'єрою, переконаннями та особистим життям.
Проект поєднує в собі жанри музичної драми та біографії, і наша команда докладає максимум зусиль, щоб передати глядачам всю глибину та емоційність цих тем.
Сьогодні наша країна стоїть на роздоріжжі, як і в 90-х. Ми знову прагнемо відокремитись від російської культури, як і тоді.
Але щоб створювати майбутнє, потрібно пам’ятати й минуле. Талановита молодь має знати, що раніше у нас була якісна музика, та що 90-ті не обмежуються російською поп-сценою.
У фільму є всі шанси стати популярним, адже зараз свідомі громадяни нашої країни активно шукають альтернативу російській музиці.
Також багато хто хоче дізнатись більше про українську культуру. Це стосується не тільки українців, зараз наша музика на вустах у всього світу. Тому в цього фільму є всі шанси вийти за межі українських кінотеатрів.
Українське – це модно, цікаво та сучасно. Тож давайте його популяризувати!

Робота додана: 02.12.23

Вгору