Секрети натуральної косметики

Секрети натуральної косметики.
У наші часи в крамницях є великий вибір засобів за доглядом шкіри обличчя. Але це не завжди дешево і більшість засобів не із натуральних компонентів. Щоденний догляд за шкірою вкрай необхідний тому, що вона страждає від несприятливих чинників зовнішнього середовища, стресів, неправильного харчування та шкідливого застосовання певних засобів. Мало хто використовує натуральні інгредієнти, які нас оточує та знаходяться поряд. У осінню пору так багато овочів, які можна використовувати для масок. Овочі не тільки додадуть організму вітамінів та ще покращать стан шкіри обличчя. Нанесення таких масок кожного дня сприяє оздоровленню шкіри, очистить її від висипання та приберуть подразнення. Зовсім нескладно приготувати в домашніх умовах таку маску. Вона підійде для догляду жирної шкіри.
Поживна маска з картоплі.
Треба взяти 2-3 відварені картоплини, 1 яєчний жовток, 200 мл вершків, 100 г оливкової олії.Відваріть картоплю в мундирі, гарячим очистить його від шкірки, розімніть.Додайте киплячі вершки, сирий жовток, оливкову олію і розітріть все до однорідної маси.Нанесіть на очищене обличчя, покладіть зверху компресний папір і рушник. Через 20 хв змийте все теплою водою, протріть шкіру шматочком льоду з мінеральної води. Ця маска допоможе вашій шкірі відновитися, підживити та звузити пори. Частота застосування 2-3 рази на тиждень.
Сама природа надає нам можливість скористатись цілющими її властивості та ефективно застосувати їх для свого лікування. Зберегти красу та ніжність шкіри.

Робота додана: 22.09.23

Вгору