Стаття для блогу (Мости округу Медісон)

Мости округу Медісон, Воллер Р. Дж
GoodReads: 3.7 | Жанр: любовний роман

Йой, вангую що відгребу я зараз трохи зі своїм відгуком… На просторах букраму натрапила на чарівний, в своїй оманливості, відгук на цю книгу і одразу ж додала її у чергу на читання. Що ж, скільки людей - стільки й думок, та? ?‍♀️

Для мене “Мости..” - це той випадок коли з відверто вульгарної та наївної історії намагаються зробити якусь щемку, жалісливу драму. Безрезультатно.

Книга дуже поверхова і, уж вибачте, примітивна. Глибини немає ні у персонажей, ні у прописаних подій, ні у контексті. І так доволі малу книгу вам будуть розтягувати підрахунками висмалених сигарет і випитих пляшок пива.  А у підсумку спробують видати банальну історію інтрижки за глибоке кохання. Не ведіться. ?‍♀️

Єдине питання, що не полишало мене під час читання, що ж тут могло так зачепити мою, досвідчену і начитану, колегу по цеху. І ці розмисли були куди цікавішими за саме читання. 

Якщо хочется чогось про справжню пристрасть - хапайте Simple Passion, Анні Ерно. А як цікавить віроломство то, хоч і не шедевральний але глибший, “Коханець леді Чаттерлей”. ?

1.5 останніх ковбоїв на землі з 5

Робота додана: 15.06.23

Вгору