Розробка та редизайн корпоративного сайту promsvarka.com
1 місяць

Клієнт – виробник зварювального обладнання, твердопаливних та електричних котлів ТЕМП.

Розроблено новий сайт на платформі Word Press із платформою для електронної комерції WooCommerce. Створено новий дизайн сайту на основі корпоративних кольорів бренду. Сайт оптимізований за зручністю для користувача.

У клієнта вже був корпоративний сайт із товарними позиціями на платформі Word Press. Він мав неправильну структуру, багато зайвої інформації, містив порожні сторінки та часткові дублі сторінок. Повільно вантажився, особливо на пристроях Apple. Деякі товарні позиції не входили до основних категорій, тому знайти їх на сайті було неможливо. Також були помилки в коді, неправильно встановлені модулі, які заважали правильній та швидкій роботі сайту. Кошик був нефункціональним і незручним для користувача.

Нашим завданням було зробити новий, зручний, інтуїтивно зрозумілий дизайн сайту, перенести товари та решту контенту, додати плагіни, які полегшать замовлення товарів.

Для збереження фірмового стилю компанії ми взяли основні кольори логотипу – жовтий та чорний для розробки дизайну сайту.

promsvarka.com
Розробка та редизайн корпоративного сайту promsvarka.com изображение 1

Розробка та редизайн корпоративного сайту promsvarka.com изображение 2

Розробка та редизайн корпоративного сайту promsvarka.com изображение 3

Розробка та редизайн корпоративного сайту promsvarka.com изображение 4

Робота додана: 21.03.22, змінена: 02.08.22

Вгору