Логотип для меблевої компанії
1000 грн. 4 дня

Логотип є композицією, що складається з зображення листа дерева, що підкреслює екологічність бренду. Півмісяць – який вважається символом удачі. А також емблему людини, яка означає, що компанія підтримує своїх клієнтів на всіх етапах співпраці.
Напис у нижній частині логотипу є невід'ємним доповненням. Перші три літери "ORG" у назві відображають позицію компанії, яка займається виробництвом меблів із органічних матеріалів. Друга частина слова "WERK" означає ні що інше, як саме виробництво.
Кольори логотипу також несуть у собі певний сенс:
Кавовий колір - одночасно бадьорить і м'яко обволікає. Спокійний та гранично стриманий колір в інтер'єрі дає необхідне душевне тепло, навіює умиротворений настрій. Опинитися в такому просторі все одно що випити чудову, приготовлену близькою людиною каву з молоком.
Зелений - символ зростання та розвитку. Це означає, що люди, які віддають перевагу цьому тону, постійно прагнуть дізнатися нове, удосконалюватися. Окрім іншого, шанувальники відрізняються стабільністю та добротою.
Чорний – найбільш підходящий для друкованого тексту, оскільки його найлегше прочитати. Через свою позачасову елегантність цей колір дуже поширений у комунікації модних брендів.

Логотип для меблевої компанії изображение 1

Робота додана: 22.05.22, змінена: 09.06.22

Вгору