Синхронізація магазину автозапчастин із постачальником
20000 грн. 20 днів

Весь проект розділений на дві основні частини.
1. Первинне завантаження всіх наявних товарів постачальника на сайт магазину та вибіркове завантаження частини товарів на сторінку магазину на Пром. Включає правильне формування назви, опису двома мовами, атрибутів, завантаження фото, формування ціни за завданими формулами.
2. Щодобова автоматична синхронізація ціни та наявності вже завантажених товарів, додавання нових, деактивація відсутніх товарів.
Постачальник надає якісний, надійний й пристойно документований API, з якого нескладно отримати всю необхідну інформацію по товарах, тож із цим проблем нема.
Головна складність проекту — велика кількість товарів (близько 150 тисяч позицій), через що первинне завантаження після всіх зусиль по прискоренню процесів зайняло близько п'яти діб, а щодобова синхронізація виконується приблизно від 15 до 40 хвилин.
Для максимального пришвидшення й спрощення обслуговування програма побудована на модульному принципі. Найбільш навантажені процеси написано на GoLang з використанням технології багатопотоковості, модулі оболонки написані на PHP.
Стек технологій PHP, Go, MySQL (MariaDB), MongoDB.
Після виконання цієї роботи на сайт магазину було встановлено модуль фільтра по моделі авто.

Робота додана: 04.11.23

Вгору