Ви вагітні? Будемо підібрати гардероб

Коли тест показує дві рисочки, то змінюється все. Тепер ваше життя почне змінюватись і необхідно подумати не тільки про зміну харчування, правильно організувати фізичні і психологічні навантаження, а також придбати необхідний одяг. Адже у будь-які моменти життя кожна жінка хоче виглядати стильною і привабливою.

Практичність і комфорт

Вагітність – це просто один із періодів життя. Більшість жінок продовжують працювати, планують поїздки на відпочинок чи у подорожі, зустрічаються з друзями, відвідують розважальні заходи. Але за 9 місяців тіло зазнає значних змін, тому необхідно підібрати гардероб, щоб одяг був практичним, зручним і модним.
Найбільш привабливим для більшості вагітним є стиль «оверсайз». У нього є безліч переваг:
1. Деякий час можна приховувати свій стан.
2. Комфорт і свобода руху у будь-якому триместрі.
3. Стильний крій візуально зменшить образи і надасть тендітності.
4. У прохолодну погоду можливо надівати декілька шарів одягу, не обтяжуючи образ.
5. Більшість речей залишається у гардеробі і після народження малюка.

На які речі слід звернути увагу, підбираючи гардероб на найближчі місяці вагітності?

- світшоти;
- подовжені топи та реглани;
- широкі футболки;
- сорочки вільного крою;
- комбінезони;
- жакети чоловічого крою;
- широкі брюки;
- різні сукні: балони, сукня-сорочка, широкого прямого чи спортивного крою тощо.

Найкращі матеріали для одягу вагітних

Одяг вагітних повинен бути не тільки гарним та зручним, але й безпечним. Найкраще віддавати перевагу речам з натурального волокна: хлопку, льону, віскозі. Адже змінюється гормональний фон жінки, тому можуть виникати проблеми надмірного потовиділення або сухості шкіри, а також підвищується її чутливість. Одяг із синтетичних матеріалів не пропускає повітря, не дає шкірі дихати і провокує загострення цих проблем. А натуральні матеріали приємні на дотик, не натирають, не викликають подразнень та інших негативних реакцій.

Вагітність – найпрекрасніша пора у житті жінки. А її бажання у цей період виглядати ще прекраснішою підтримують більшість дизайнерів та модних брендів, створюючи різноманітні колекції саме для жінок у приємному очікуванні материнства. Тому сьогодні кожна майбутня мама може підібрати одяг за своїми вподобаннями і залишатись на будь-якому етапі вагітності стильною та привабливою.

Робота додана: 18.11.22

Вгору