Веб-сервіс для пошуку роботи у Італії

Проект передбачає розробку веб-сервісу, адаптованого для італійського ринку праці. Він охоплює різні аспекти розробки програмного забезпечення. Використовуючи різноманітні технології, метою є створення комплексної платформи, яка сприяє взаємодії між шукачами роботи (компаніями або фрілансерами) та клієнтами в Італії. Платформа надає перевагу простоті в навігації, легкості розміщення оголошень та швидкому вибору виконавців для покращення досвіду користувача.

Нашою метою було створити веб-сайт та веб-застосунок для італійського ринку праці з метою полегшення взаємодії між виконавцями (компаніями або фрілансерами) та клієнтами.

Проста навігація: Чіткий інтерфейс, легкість додавання оголошень, швидкий вибір виконавців. Вузький ринок спеціалістів: Відсутність мовних бар'єрів, відсутність конкуренції з інших країн. Просте та швидке заповнення профілю: Завдяки системі збору інформації про компанію з відкритих джерел, вам не потрібно витрачати час на заповнення профілю, просто підтвердьте профіль та доповніть відсутні дані.

Робота додана: 30.04.24

Вгору