Кастомний додаток для срм Бітрікс
40000 грн. 1 місяць

Вбудований кастомний додаток на базі програмного забезпечення Бітрікс24 для планування логістики. Завдання, які вирішує додаток: До завдань додатку входять: Спрощення передачі нових заявок від менеджерів до логістів. Стандартизація даних, які бачать і вводять учасники процесу. Запис кожного замовлення на необхідні маршрути. Формування списку маршрутів для водіїв. Формування транспортних звітів.
Програма складається з декількох вкладок: Заявки | Планування | Звіти | Транспорт | Водії

При роботі з CRM всі запити від менеджерів синхронізуються з додатком і зберігаються в базі даних для подальшої обробки. Пошук інформації побудований на вхідних веб-хуках, а бекенд при отриманні запитів конвертує дані в необхідний формат і зберігає їх.
Кожен день планування складається зі списку Транспортних засобів з масивом Маршрутів. Кожен маршрут може бути пов'язаний з Заявкою, частково розподілений за кількістю, оновлений в статусі CRM або видалений з Маршруту. Крім того, маршрути можуть бути змінені в Плані, видалені або змінені за допомогою контекстного меню. Кожне Планування з масивом Маршрутів надсилається призначеному водієві обраного транспорту через Telegram-бот.
Звіт експортує всі дані про виконані Маршрути. База даних Транспорт і Водії формує список, необхідний для роботи. Робота з Заявками в Маршрутах оновлює статуси та інші значення в CRM.

Кастомний додаток для срм Бітрікс изображение 1

Кастомний додаток для срм Бітрікс изображение 2

Кастомний додаток для срм Бітрікс изображение 3

Кастомний додаток для срм Бітрікс изображение 4

Кастомний додаток для срм Бітрікс изображение 5

Робота додана: 22.04.24

Вгору