• Створення програми для обліку інструменту на виробництві
    3000 грн.
    Виконавець визначений: Вячеслав

    Є потреба в створенні програми для складського обліку інструменту та контролю і відповідальність тих хто взяв його в користування.
    Логіка:
    Є склад з інструментом (болгарки, дрилі...) та інший інвентар.
    Є працівники, які цим всим користуються.
    Потрібно написати програму, яка зможе фіксувати взяття інструменту зі складу або повернення на склад за допомогою сканера qr-коду або технологія NFC.

    Код або картка є в кожного працівника, як ідентифікатор особи, а також код є на кожному інструменті.
    Сканер: застосовувати сканер штрих коду (qr-коду) ( для прикладу https://rozetka.com.ua/ua/iks_ks_3209_2d_usb/p282381398/) і RFID-зчитувач (https://rozetka.com.ua/ua/251262596/p251262596/)?
    Мені потрібно, щоб це було максимально просто - людина прийшла на склад - взяла сканер коду - відсканувала свій qr-код або приклала картку NFC після того взяла потрібний інструмент - відсканувала там штрих код і все
    коли йде здача інструменту - все те саме спочатку сканує свій код або картку - потім інструменту

    Потрібно щоб система сама розуміла - інструмент виданий чи зданий і фіксувала всі дії, щоб працівник не користувався мишкою або клавіатурою взагалі - тільки сканером (як показано в прикладі відео в описі проекту)
    Найкраще пояснення буде з цього відео https://www.youtube.com/watch?v=CyCUA9bQW48 (намагався зв'язатись з авторами програми, але не відповідають...)

Вгору