Busuu - вивчай мову легко та цікаво

Додаток Busuu дає можливість вивчати іноземні мови (англійську, французьку, німецьку, іспанську, італійську, китайську, португальську, польську, японську, турецьку, російську та арабську) в цікавій інтерактивній формі, простій у використанні.

Знання іноземних мов, особливо нині, є досить дієвим інструментом, який розширює межі багатьох сфер людського життя. Це можливість жити, працювати чи навчатися в обраній за власним уподобанням країні, сприятливі умови для кар'єрного зростання, нові знайомства з цікавими людьми, подорожі без мовних бар'єрів та багато іншого. До того ж в результаті низки досліджень було встановлено, що вивчення нової мови впливає на мозок людини вельми позитивно і значною мірою підвищує рівень її інтелектуальних здібностей.

Станом на 2022 р. спільнотою Busuu було зареєстровано понад 100 мільйонів людей. Перевагою цієї платформи є те, що вона надає можливість своїм користувачам закріплювати отримані знання шляхом розмов в усному чи письмовому вигляді з носіями мови, яка вивчається (отже, кожен член спільноти може виступати як у ролі учня, так і в ролі вчителя), а також у випадку успішного проходження тестів - офіційного отримання сертифіката McGraw hill education щодо англійської, французької, німецької, італійської та португальської. Навчання проходить із захопливою подачею вміло розробленого матеріалу, великою різноманітністю тем, згідно з цільовими інтересами користувача, у чотирирівневому режимі, що допускає перехід від однієї частини курсу до іншої без завершення уроків, які не цікавлять, дозволяючи тим самим ефективно використовувати свій час. До курсу входять граматичні вправи, вправи з вимови, а також інтерактивні тренування. Завдання супроводжені ілюстраціями та голосовими підказками, для відстеження прогресу знань біля кожного уроку розміщено шкалу, що дуже зручно.

Безплатна версія дозволяє вивчати одну мову на вибір. Це двадцять повноцінних уроків, які включають поповнення словникового запасу за допомогою карток, тематичні завдання та письмові вправи.

Користування інструкціями з граматики, розмови в усній та письмовій формах, у тому числі з носіями мов, що вивчаються, використання лексичного запасу з інтервальними повтореннями, проходження уроків у режимі offline можливі лише за платним доступом до версії Premium, але це того варте.

BUSUU це

• вивчення мови на вибір або декількох за версією Premium,
• цікава подача матеріалу,
• інтерактивна форма навчання,
• практичні вправи та тестові завдання,
• відстеження прогресу,
• закріплення знань шляхом спілкування з носіями мови.

Работа добавлена: 07.03.23, изменена: 13.03.23

Наверх