Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн
120000 грн. 2 месяца

Завдяки своєму інтуїтивному інтерфейсу, потужній функціональності та інтеграції передових технологій, веб-застосунок Content Generator переосмислює процес створення контенту, дозволяючи користувачам легко створювати цікавий та впливовий матеріал. У Coderfy ми зобов'язані до постійного вдосконалення інноваційних рішень, які забезпечують успіх та підвищують користувацький досвід в цифровому просторі.

Основною метою було розробка користувальницького веб-застосунку, що дозволяє легко створювати контент за допомогою технології штучного інтелекту. Основні завдання включали забезпечення безперешкодного користувацького досвіду, впровадження передових можливостей генерації контенту, забезпечення адаптивності для різних пристроїв та надання варіантів налаштувань, таких як світлий і темний режими.

Додаток пропонує як світлий, так і темний режими для врахування вибору користувача та має безперешкодний перехід між ними для поліпшення користувацького досвіду.

Лендінг-сторінка, створена з використанням Angular, вводить користувачів у функціонал та можливості додатка. Вона складається з семи блоків, включаючи Головний Блок, Переваги, ЧАП, Приклади Використання, Приклади, Як Це Працює та Блок з Посиланнями на Додаток та Панель Адміністратора. Ці блоки чергуються між світлим і темним режимами, створюючи візуально динамічну та привабливу композицію. Дизайн використовує фірмову палітру кольорів Coderfy з чотирьох основних кольорів, що створює єдиний та брендований візуальний стиль.

content.coderfy.com
Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 1

Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 2

Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 3

Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 4

Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 5

Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 6

Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 7

Content Generator - розробка веб-додатку та дизайн изображение 8

Работа добавлена: 30.04.24

Наверх