Просування бізнес-тематики в ТікТок

У рамках цього проєкту мною було здійснено успішний експеримент із просування акаунта, орієнтованого на бізнес-тематику, через вирізки з популярних ютуб подкастів. Основною метою було створення контенту, здатного викликати активне обговорення в коментарях і привернути увагу аудиторії.

Хід роботи:
1) Вибір контенту: Було обрано 3 подкасти, з яких я нарізав найцікавіші моменти. Це дозволило привернути увагу глядачів і створити цікавий зміст.

Стратегія контенту: Основний фокус був зосереджений на тому, щоб підняти бурхливе обговорення серед глядачів. Вирізки з подкастів були акцентовані на ключових моментах для стимуляції активності та залученості глядачів.

Результати:
За вісім відео було досягнуто вражаючих результатів: Понад 3,5 мільйона переглядів, 13,000 підписників, і 190,000 лайків підкреслюють успішне виконання поставлених завдань.
Найпопулярніше відео зібрало понад 1,500 коментарів, 24,000 збережень і понад 25,000 репостів. Це відео навіть набуло широкого поширення в популярному інстаграм-пабліку з бізнесу, додатково посилюючи активність контенту. (Можете побачити на фото)

Подальші дії:
Хоча більшість відео не просувалися в рекомендаціях через "неоригінальність" контенту, проєкт продемонстрував потенціал для успішного залучення аудиторії. Підхід із розумним вирізанням контенту може бути ефективним інструментом для залучення підписників у телеграм-канал.

www.tiktok.com
Просування бізнес-тематики в ТікТок изображение 1

Робота додана: 07.01.24

Вгору