Професійне налаштування пошукової реклами в Google Ads AdWords на перші сторінки пошуку
150 7 днів

1. Вивчаємо ваш сайт, бізнес-нішу і визначаємо мету Вашої рекламної кампанії в Google

Ми починаємо з вивчення вашого Лендинга, магазину, сайту і ніші в цілому. Якщо з завантаженням або юзабіліті посадкової сторінки є проблеми - даємо рекомендації, що можна зробити.

З'ясовуємо, які цілі ви переслідуєте. наприклад:
• підвищити впізнаваність бренду (компанії)
• залучити нових покупців або відвідувачів, збільшити продажі.
Систематизуємо інформацію і на її підставі намічаємо подальший фронт робіт.

 

 2. Збираємо ключові фрази в семантичне ядро, з яким Ваші потенційні клієнти будуть вас знаходити.

Для того, щоб «злити» бюджет, важливо зібрати потрібну і відсіяти зайве. Ми збираємо словосполучення, запускаємо показ оголошень у відповідь на пошуковий запит користувача. За основу ми беремо інформацію про те, що саме ви продаєте або послуги, що надаєте. Від небажаних запитів користувачів, які «з'їдають» бюджет, захищаємося, збираючи повний список мінус-слів.

Гарантуємо: ваш бюджет не буде витрачений даремно.

 

 

3. Створюємо аккаунт Google Ads і налаштовуємо рекламні кампанії
Створюємо і підключаємо акаунт Google Ads, виставивши всі необхідні налаштування (часовий пояс, країна, яка використовується для поповнення валюти).

Налаштовуємо кампанію, визначаючи її тип, вибираючи мережі, розташування, мови, встановлюючи граничний бюджет і розмір ставок. Визначаємо розклад та інші особливості показу оголошень.

Всі налаштування суто індивідуальні. Наше завдання - досягти поставлених цілей, витративши мінімум грошей.

 

 

4. Організуємо ефективну структуру облікового запису
Або, простіше кажучи, з купи ключових слів і оголошень вибудовуємо просту й логічну систему, розбиваючи їх на групи, керуючись логікою і здоровим глуздом.

Таким чином, користувачі побачать тільки ті оголошення, які відповідають їхнім прямим інтересам.

 

 

5. Придумуємо текст оголошення
Мету оголошення - змусити користувача перейти на ваш сайт. Як? Заінтригувати, виділитися на тлі конкурентів, запропонувати щось унікальне. Ми знаємо рецепти яскравих, інтригуючих оголошень і готові приготувати їх для вас у потрібній кількості.

 

 

6. Створюємо розширення для оголошень
Розширення дозволяють зробити оголошення максимально інформативним і привабливим, візуально вийти за межі стандартної площі і виділитися на тлі інших реклами.

Майстерно звертаючись з розширеннями, такими як додаткові посилання, уточнення, номери телефонів, структуровані опису, адреси, ми збільшуємо CTR.

 

 

7. Пов'язуємо акаунти Google Ads і Google Analytics
З допомогою зв'язку ми відстежуємо якість трафіку і спираючись на дані, коригуємо налаштування. Наше завдання - вичавити максимум з наявних ресурсів.

 

 

8. Налаштовуємо ремаркетинг
Збираємо аудиторію з гостей вашого сайту, так і не скористалися вашими послугами (не купили товар) і показуємо їм рекламу в медійній мережі Google. КМС охоплює 90% усіх веб-ресурсів світу, так що якщо чоловік втратив вас, забула адреса вашого сайту - система обов'язково про вас нагадає.

 


 


 
 
 
А тепер даємо інформацію щодо налаштування контекстної реклами Google ads.
 

Почнемо з бонусів.
У пакет налаштування входить:

 

 

1. Пошукова Рекламна Кампанія (РК) на групу товару. Розробка максимального семантичного ядра ключових слів Вашого продукту (іноді може доходити до декількох тисяч, і на кожне ключове слово мінімум 3 оголошення для А / В тестування)


Ми рекомендуємо починати рекламу з високомаржинальним товару, у якого не йдуть продажу (на Ваш вибір)

 

 

2. Реєстрація нового аккаунта в сервісі Google Адс (Google Реклама).

Чому нового?
Тільки в цьому випадку ми, як сертифіковані партнери Google, можемо підписати Вас на промокод по поверненню 1 500 грн Після місяця використання. На Ваш рахунок в записі Ви зможете витрачати далі на рекламу.
Також Ми надаємо Вашій пошті права Адміністратора у володіння аккаунтом, з подальшою можливістю видалити нашу пошту зі свого облікового запису.

Якщо настроюється більше 4 пошукових кампаній, то можливо настроювати 2 аккаунта, з подальшим поверненням вже 3000 грн. (Обговорюється окремо)

 

 

3. Безкоштовна підв'язка Google Аналітики, налаштування цілей для підрахунку конверсій та налаштування аудиторії, яка була на Вашому сайті ЖК ремаркетингу. У разі виникнення проблем Ми даємо рекомендації щодо поліпшення показників.

 

 

4. Безкоштовна РК по поверненню клієнтів, які у Вас на сайті.

Компанія медійній мережі (КМС) - це красиві адаптивні картинки з Вашим товаром і привабливим текстом на сайтах подібних за тематикою Вашого продукту, а також сайтах конкурентів, які показуються Вашим потенційним клієнтам.

 

 

5. Відстеження, чистка, щоденних пошукових запитів. Додавання ключових слів, і додавання ключових слів, які призводять до кліків на Ваш сайт.
Стеження за вашим акаунтом безкоштовно 1 місяць, з можливістю подальшого продовження на 1000 грн.

 

 

6. Працюємо на мінімальному бюджеті 50-70 грн. в день, поки РК не набере сил і оборотів, пройде чистку непотрібних слів, зливають Ваш бюджет. Після цього Ми маштабуемо Кампанію, що приносить збільшення продажів.

 

 



 

 

Які у нас гарантії?

Ми гарантуємо що складемо семантичне ядро ключових слів, максимально налаштований під Вашу цільову аудиторію, яка шукає купити саме Ваш продукт.
Гарантуємо Верхні позиції над конкурентами на щоденному аукціоні Google, в заданій ніші.
Результати і статистику Ви зможете самі відстежити в розділі статистики Google Адс.
Для Вас Весь механізм реклами буде повністю відкритий.

Ціна стартового пакету зараз знижена до 4 тис. Грн. (Входить 3 РК: пошукова мобільники + пошукова комп'ютери + ремаркетинг КМС)

За бажанням:
Ціна подальшої пошукової кампанії 2 тис. Грн.
Ціна подальшої КМС кампанії 1-1,5 тис. Грн.

Наше завдання:
Дати обороти Вашим РК, приносять продажу.
Бути першими в пошуковику серед маси Ваших конкурентів.
Економити бюджет, давати тільки якісні конверсії, не дати злити його нецільовим запитам.
 

 

 

 

Чому вигідно у нас налаштувати Вашу Рекламу, а не у наших конкурентів?

 

1. Тому що ми знаємо як правильно і добре налаштовувати, і самі вчимо підприємців в нашому тренінговому центрі. А про результати навчання Підприємці самі розкажуть, можна розпитати їх, адже це реальні люди, у яких вийшло продавати більше після наших курсів! ось посилання

 

2. Ставимо пріоритетного завдання не збільшення трафіку, як інші, а саме збільшення ПРОДАЖУ! Адже трафік - це не завжди люди, які хочуть купити!

 

3. Знаємо як виділяти саме Вашу аудиторію, яка саме зараз, в дану хвилину, шукає саме Ваш товар!

 

4. Постійно розвиваємося з нашими учнями, і вдосконалюємо досвід в неймовірній кількості асортименту товарів, який проходить через наш Центр!

 

5. вміємо якісно таргентировать рекламу за місцем знаходження показів, тобто з необхідним Вам регіону. По віковій аудиторії, за статевою ознакою показ реклами, на потрібних сайтах (Ютюб, gmail-поштах, інформаційних, тематичних ресурсах) з моменту показу в добі, за наявності дітей у клієнтів, а також з сімейного доходу! )))

 

 

 

Внизу розміщуємо посилання на фото скрінів виграних першими місцями аукціонів Google серед конкурентів таких як розетка та пром.

При виникненні додаткових запитань, писати можна на вказаний телефон у Вайбер +380673401534

sites.google.com
Професійне налаштування пошукової реклами в Google Ads AdWords на перші сторінки пошуку изображение 1

Робота додана: 20.03.21

Вгору